Gå direkte til sidens indhold

Lindevangsparken

Lindevangsparken

Denne legeplads er en del af parkarealet Lindevangsparken og størstedelen blev renoveret i 2009.

I 2013 er der kommet en ny elektronisk vandlegeplads til, og den er den første af sin slags i Danmark. Børnene kan aktivere de elektroniske satellitter og sende vand rundt i systemet, hvor der er vandmøller, sæler og sjove trampoliner. Om sommeren er der enkle spil i satellitterne til aktivering af vandet, og om vinteren, når vandet er lukket af, er der mere udfordrede spil. Den ligger på den eksisterende legeplads i Lindevangsparken mellem soppebassinet og den bemandede legeplads. Vandlegepladsen er åben fra april til og med til oktober.

Resten af legepladsen er opdelt i 3 områder, et boldareal, et åbent areal omkring et soppebassin og et areal med forskellige legefunktioner placeret i ”lommer” i en labyrint af lave hække og træer. I lommerne er der mange legemuligheder for både små og store børn. Blandt andet et elektronisk klatreredskab, to klatrekuber, et skaterredskab, forskellige karruseller, flere spil, et sandlegeredskab, en rutsjebane, et spinnehjul, en koldbøttestang og en gynge.

Soppebassinet i Lindevangsparken er åbent i skolernes sommerferie.

Lindevangsparken gennemgår i de kommende år en udvikling, der skal øge trygheden for brugerne og udvide de rekreative muligheder, samt forbedre bylivet generelt i og omkring parken. Parken er en af kommunens største og ældste parker. Lindevangsparken, som ligger i det bevaringsværdige Lindevangskvarter, er områdets grønne åndehul.

Du kan downloade vores folder om legepladser nederst på siden.

Lindevangsparken    
2000 Frederiksberg

 

Information om Lindevangsparken

 • Aldersgruppe  

  Små/store
 • Faciliteter  

  Areal i m2: 3200
  Aflukket: Ja
  Bænke: Ja
  Bord/bænkesæt: Nej
  Skygge: Ja
  Toilet: Ja
  Bemandet: Ja
 • Tilgængelighed  

  Kategori 2: Kørestolsbrugere kan komme i kontakt med dele af legeområdet/legeredskaberne.