Gå direkte til sidens indhold

Loppetorv på Frederiksberg

Loppetorv på Frederiksberg

Nyt Loppetorv under Buen åbner for bookingen den 24. marts 2015, kl. 16.30. Bookingen åbnes for alle. Sæsonen for loppetorv under Buen ligger hver søndag i perioden 12. april - 18. oktober 2015.

Sæsonen for loppetorvet bag rådhuset 2015 ligger i perioden 11. april 2015 - 17. oktober 2015. På grund af afslutningen på Post Danmark Rundt den 8. august, er loppetorvet bag rådhuset denne dag flyttet til søndag den 9. august. Der er åbent for bookingen for frederiksbergborgere. Alle kan booke fra den 11. april.

 • Kø-system i forbindelse med åbningen for booking af stadepladser  

  Når der åbnes for loppetorvet er der stort pres på serverne. For at forhindre nedbrud, bliver man derfor sat i kø til bookingen. Man kommer ikke foran i køen, ved at åbne siden tidligere på dagen.

  Der tildeles først kønumre kl. 16.30. Hvis du har åbnet siden tidligere end dette, tildeles du et tilfældigt nummer i køen kl. 16.30. Man kommer ikke automatisk foran, ved at åbne siden tidligere.

  Hvis du lukker siden ned efter der er tildelt kønumre, mister du ikke din plads i køen. Du kan gemme Kø-ID - står nederst i kø-billedet - i dine favoritter for at komme ind på din plads i køen, når du går ind på siden igen.

   

  Hvis du fortryder, at du vil ind på stadebookingen klik venligst på ”Forlad køen”.

  Queue-IT, der leverer kø-systemet, har udarbejdet en kort video + generel beskrivelse af køoplevelsen. Klik her for at se beskrivelsen og videoen.

 • Nyt loppetorv under Buen på Nordre Fasanvej  

  Til foråret kommer der loppetorv under Buen på Nordre Fasanvej hver søndag. Frederiksberg Kommune åbner for elektronisk booking af stader hertil den 24. marts kl. 16.30. Bookingen er åben for alle.

  Sæsonen er den 12. april til den 18. oktober 2015.

  Stadepladser koster 660 kroner per styk, og der kan bookes en stadeplads pr. husstand pr. stadedag og max tre til sæsonen.

  Stadepladserne den første søndag - 12. april - er gratis.

  Staderne bookes elektronisk og efter først-til-mølleprincippet. Der kan kun bookes en stade pr. husstand pr. stadedag og max. tre til sæsonen.

  Staderne måler cirka 5 x 5 meter.

 • Hvor mange stadepladser kan jeg ansøge om?  

  Du kan søge om højst en stadeplads pr. husstand pr. stadedag og max 3 stadepladser til sæsonen til hvert loppetorv. Husk at sætte dig ind i torvereglerne.
 • Hvad koster en stadeplads, og hvor stor er den?  

  Priser og størrelser:

  Loppetorv bag rådhuset:
  Lille stadeplads:
  Måler cirka 2,40 x 5 meter (1 parkeringsbås)
  Pris: 390 kroner

  Stor aflang stadeplads:
  Måler cirka 2,40 x 10 meter (2 parkeringsbåde i forlængelse af hinanden)
  Pris: 660 kroner

  Stor stadeplads:
  Måler cirka 4,80 x 5 meter (2 parkeringsbåse ved siden af hinanden)

  Loppetorv under Buen:
  Måler cirka 5 x 5 meter
  Pris: 660 kroner

 • Kan jeg afbestille min stadeplads?  

  Du kan afbestille din stadeplads frem til og med tirsdag før din stadedag. Afbestilling kan kun ske elektronisk via selvbetjeningsløsningen. Vær dog opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage, før pengene bliver tilbageført til det dankort, der er benyttet ved booking.

  Stadepladsen kan ikke afbestilles senere end tirsdag før stadedagen, ligesom gebyret ikke vil blive tilbagebetalt ved manglende afbestilling, sygdom eller lignende, medmindre kommunen selv nødsages til at anvende arealet til andet formål.

 • Er der ledige stadepladser?  

  Du skal selv logge ind på stadebookingen for at se, om der er nogen ledige stadepladser. Afbestilte stadepladser bliver automatisk ledige, så de kan bookes igen. Det er ikke muligt at blive skrevet på en venteliste. • Affaldssortering på loppetorvet  

  Loppetorv bag rådhuset
  På loppetorvet bag rådhuset er der mulighed for at aflevere ting til genbrug som pap, papir, tøj, metal, elektronik, hård og blød plast samt keramik og krystalglas, så længe der er plads i beholderne til genbrug.

  Aflevering af glas og batterier henvises til de respektive offentlige affaldsbeholdere ved Andebakkestien.

  Når beholderne er fyldt, eller hvis du har effekter, der ikke passer i beholderne, så som møbler, videobånd, cd’er og madrester, så er du selv forpligtet til at tage dine effekter med hjem eller køre dem på genbrugsstationen.

  Bemærk, at det ikke længere er muligt at aflevere ting til forbrænding ved loppetorvet. Restaffald (dagrenovation) skal du tage med hjem og stort og småt  brændbart skal du køre på genbrugsstationen (eller aflevere som storskrald, hvor du bor). Læs mere på  www.frederiksberg.dk/affald.

  Loppetorv under Buen
  På det nye loppetorv under Buen er det ikke muligt at aflevere de ting, man ikke får solgt og ikke ønsker at tage med hjem. I stedet henvises stadeholderne til Bispeengens Genbrugsstation, der ligger ved siden af loppetorvet. Husk at ting til genbrugsstationen skal afleveres i klare plastiksække.

  Såfremt der efterlades affald på stadet, må der påregnes en efterregning til stadeholder for oprydning.

Billede af revne i vejen

Giv et praj

Hvis du på Frederiksbergs gader eller i parkerne støder ind i forhold, som bør udbedres, så sørger vi for, at der bliver set på sagen!