Gå direkte til sidens indhold

Loppetorv på Frederiksberg

Loppetorv på Frederiksberg

Sæsonen for loppetorvet 2015 ligger i perioden 11. april 2015 - 17. oktober 2015.

Bookingen til loppetorvet bag rådhuset bliver åbnet for frederiksbergborgere den 17. marts 2015, kl. 16.30. Alle kan booke fra den 11. april.

 • Hvor mange stadepladser kan jeg ansøge om?  

  Du kan søge om højst tre stadepladser på loppetorvet pr. husstand pr. år Husk at sætte dig ind i torvereglerne og staderegulativet.
 • Hvad koster en stadeplads?  

  Priser for 2015:
  Lille stadeplads: 390,00 kr.
  Stor stadeplads: 660,00 kr.
 • Hvor stor er en stadeplads?  

  En aflang stor plads måler ca. 2,40 x 10 m
  En lille plads måler ca. 2,40 x 5 meter
  En stor plads måler ca. 4,80 x 5 meter

 • Kan jeg afbestille min stadeplads?  

  Du kan afbestille din stadeplads frem til og med tirsdag før din stadelørdag. Afbestilling kan kun ske elektronisk. Vær dog opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage, før pengene bliver tilbageført til det dankort, der er benyttet ved booking.

  Stadepladsen kan ikke afbestilles senere end tirsdag før stadelørdagen, ligesom gebyret ikke vil blive tilbagebetalt ved manglende afbestilling, sygdom eller lignende, medmindre kommunen selv nødsages til at anvende arealet til andet formål.

 • Er der ledige stadepladser?  

  Du skal selv logge ind på stadebookingen for at se, om der er nogen ledige stadepladser. Afbestilte stadepladser bliver automatisk ledige, så de kan bookes igen. Det er ikke muligt at blive skrevet på en venteliste. • Affaldssortering på loppetorvet  

  På loppetorvet er der mulighed for at aflevere ting til genbrug som pap, papir, tøj, metal, elektronik, hård og blød plast samt keramik og krystalglas, så længe der er plads i beholderne til genbrug.

  Aflevering af glas og batterier henvises til de respektive offentlige affaldsbeholdere ved Andebakkestien.

  Når beholderne er fyldt, eller hvis du har effekter, der ikke passer i beholderne, så som møbler, videobånd, cd’er og madrester, så er du selv forpligtet til at tage dine effekter med hjem eller køre dem på genbrugsstationen.

  Bemærk, at det ikke længere er muligt at aflevere ting til forbrænding ved loppetorvet. Restaffald (dagrenovation) skal du tage med hjem og stort og småt  brændbart skal du køre på genbrugsstationen (eller aflevere som storskrald, hvor du bor). Læs mere på  www.frederiksberg.dk/affald.

Billede af revne i vejen

Giv et praj

Hvis du på Frederiksbergs gader eller i parkerne støder ind i forhold, som bør udbedres, så sørger vi for, at der bliver set på sagen!