Det er i den kommende tid muligt at blive lyntestet af SOS International ved en såkaldt næsetest følgende steder:
- Nitivej 6:
Alle ugens dage klokken 7-21. Du kan bestille tid på www.sos.eu, men du kan også møde op og blive testet uden tidsbestilling.
- Frederiksberg Rådhus, Smallegade 1:
Mandag-fredag klokken 7.15-16
- Medborgercentret ved Nordens Plads, Nordens Plads 16A:
Alle ugens dage klokken 8-20
Husk sundhedskort og mundbind. Svar gives på sms efter 15 min.
Hvem kan blive testet?
Alle borgere over 12 år kan få foretaget en gratis COVID-19 antigentest hos SOS International. Børn under 12 år må ikke testes med hurtigtesten. Børn mellem 12 og 15 år skal følges med én af deres forældre eller en anden voksen. Børn skal selv kunne medvirke til, at testningen gennemføres uden tvang.
Bemærk:
Er du nær kontakt til en smittet, eller oplever du stærke sygdomssymptomer eller kraftige indikationer på COVID-smitte, fx manglende lugtesans, skal du ikke møde op ved de mobile testcentre. I stedet skal du bestille tid til test på et af regionens faste teststeder via www.coronaprover.dk. Her kan alle andre naturligvis også fortsat bestille tid til test.
Opdateret 26. februar 2021
Vaccine og tidsbestilling
På Frederiksberg er vi godt i gang med vaccinen. På plejecentrene og i Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering har borgere og en del medarbejdere fået både første og anden vaccination mod Covid19 i januar måned.
Målgruppe 2 – borgere over 65 år, som modtager praktisk hjælp og personlig pleje
Vi er også godt i gang med vaccination af målgruppe 2, som er borgere på 65 år og derover, der modtager både praktisk hjælp og personlig pleje.
Desværre oplever mange i denne gruppe, der selv skal bestille tid og sørge fra transport til vaccinationscentret, at der ikke er ledige tider, selvom de har modtaget invitation fra Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut. Årsagen er, at vi i Danmark lige nu ikke modtager det forventede og lovede antal vacciner. Der frigives først ledige tider, når der er sikkerhed for tilstrækkelig vaccine. Du kan følge med på www.vacciner.dk, hvor regionerne løbende opretter nye tider til booking.
Hjemmeplejen er opmærksom på problemet, og borgere, der tidligere har aftalt behov for transport til og fra vaccinationscentret vil blive kontaktet af visitationen, når der igen er tider på vaccinationscentret.
Se også: information i Frederiksberg Kommune om COVID19-vaccination til borgere over 65 år
Målgruppe 3 – Borgere over 85 år
Den 8. februar 2021 åbner Region Hovedstaden for vaccination i målgruppe 3, som er borgere over 85 år.
Borgere i målgruppe 3 vil modtage brev fra Sundhedsstyrelsen og Statens Seruminstitut med tilbud om vaccination i takt med at vaccinerne kommer til Danmark.
Når du har modtaget invitationen, skal du selv bestille tid på www.vacciner.dk eller på telefon 3066 8937. Telefonerne er åbne mandag-fredag kl. 8-17 og i weekender og på helligdage kl. 8-16. Vær opmærksom på, at ikke alle borgere får invitationen samtidig, så selv om du er i målgruppe 3, kan du ikke bestille tid før du har modtaget invitationen fra Region Hovedstaden.
Frederiksberg Kommune kan være behjælpelig med transport til og fra vaccinationscentret for de borgere, som ikke selv kan stå for transporten. Hvis du har behov for transport til vaccinationscentret kan du kontakte Visitation og Hjælpemidler på telefon 3821 5020 dagligt mellem 9 til 15, fredag dog 9 til 13. Se linket ”information om Covid19-vaccination til borgere over 85 år” nedenfor for nærmere inforation om vaccination af målgruppe 3.
Se også: information om Covid19-vaccination til borgere over 85 år
Hvis din læge har henvist dig til vaccination
Hvis din læge eller din afdeling på hospitalet har henvist dig til COVID-19-vaccination, fordi du lider af en sygdom, som særligt øger risikoen for et alvorligt forløb, skal du vente på en invitation i e-Boks eller et brev, og på, at der kommer nye tider på www.vacciner.dk.
Hvorfor påbegynder man vaccination af målgruppe 3 inden man er færdig med målgruppe 2?
I Danmark har vi nu fået frigivet vaccinationer fra flere forskellige producenter, og det er vigtigt at man får det samme produkt ved begge vaccinationer. Borgere i målgruppe 3 vil få vaccinen fra Moderna, men de borgere i målgruppe 2, som allerede har modtaget første stik, har fået vaccinen Pfizer/BioNTech, og skal derfor også have denne vaccine ved andet stik.
Yderligere information om vaccination mod Covid19
Du kan læse mere om vaccinationen i Sundhedsstyrelsens pjece: Vaccination mod Covid-19.
Du kan altid finde den nyeste information om vacciner mod Covid-19 på Sundhedsstyrelsens hjemmeside på: www.sst.dk/covid-vaccination.
Udvalgte borgere kan få gratis mundbind
Hvis du modtager kontanthjælp, er på integrationsydelse, er socialt udsat eller er studerende og dårligt økonomisk stillet, kan du få gratis mundbind i Borgerservice.
Du får udleveret 5-10 stykker ad gangen.
Mundbindene uddeles inden for almindelig åbningstid på:
- Frederiksberg Rådhus
- FKRC, Peter Bangs Vej 32, 1. sal
- Lærkehøj og Lindevangen, Lindevangs Allé 7-9
- Café Paraplyen, Nyelandsvej 66
- Væresteder og lignende
Se hvordan du bruger mundbind korrekt på Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Husk at bære mundbind
Vær opmærksom på, at man på mange af kommunens institutioner med offentlig adgang skal bære mundbind. Du kan orientere dig her på siden, hvad der gælder, under de forskellige områder.
Hvis du er testet positiv for ny coronavirus, og ikke har mulighed for at isolere dig i egen bolig, vil Frederiksberg Kommune kunne tilbyde dig frivilligt isolationsophold.
Her kan du læse mere om, hvem der kan få et frivilligt isolationsophold, hvilke krav der stilles, og hvordan du søger om isolation uden for hjemmet.
Hvem kan få isolationsophold?
For at få tildelt et isolationsophold, skal du:
- bo i Frederiksberg Kommune*
- være testet positiv for coronavirus
- have ingen eller milde symptomer
- kunne klare dig selv uden pleje og hjælp udefra
- svare ja til et eller flere af nedenstående spørgsmål:
- Deler du en bolig med flere på et lille område og/eller er det umuligt at opdele boligen på en måde, så du kan isolere dig i egen bolig?
- Bor du sammen med en eller flere personer, som er i særlig risiko for at udvikle et alvorligt sygdomsforløb, og som du har svært ved at holde afstand til?
- Bor du sammen med personer, som på grund af sociale problemer eller kognitive funktions-nedsættelser, ikke kan følge myndighedernes anbefalinger?
Børn under 18 år kan få tilbudt isolationsophold sammen med en voksen fra husstanden.
* Personer, som ikke har bopæl, men som opholder sig midlertidigt i Danmark er også omfattet af målgruppen for ophold på isolationsfaciliteter. Det betyder, at udenlandske statsborgere, der opholder sig midlertidigt i Danmark – herunder som turister, og som almindeligvis alene vil have adgang til akut sygehusbehandling, også vil være omfattet af tilbuddet. Dette forudsat, at personen i øvrigt er omfattet af målgruppen.
Sådan ansøger du
Send svaret fra din covid19-test samt telefonnummer til Boligteamet med sikker post via dette link:
https://post.borger.dk/?logon=borger&template=borger&function=inbox&mailboxid=31913
Hent vejledning i hvordan du henter og sender testresultatet.
Når vi har modtaget testresultatet vil du hurtigst mulig blive kontaktet af en medarbejder fra Frederiksberg Kommunes boligteam. Du får besked allerede under samtalen med boligteamet, om du kan få tilbudt isolationsophold.
Opholdet
Tjek ind hurtigst muligt inden kl. 21 den dag, du får tilbudt isolationsbolig
Transport: Kør helst i egen bil eller bliv kørt af et familiemedlem, hvor du sidder med afstand, for eksempel på bagsædet af bilen. Undgå så vidt muligt offentlig transport.
Du kan bo på hotellet til 48 timer efter du ikke længere har symptomer, eller op til 7 dage efter du er testet positiv, hvis du ikke har symptomer.
Du skal give besked til Boligteamet på telefon 3821 3382, når du tjekker ud fra hotellet, ligesom du også skal give hotellet besked.
Undgå besøg under opholdet, og følg i øvrigt Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
Hent Sundhedsstyrelsens pjece om isolationsophold
Pris
Opholdet er gratis for dig, og du vil få serveret tre måltider dagligt under det frivillige isolationsophold.
Andre omkostninger som fx parkeringsplads, tøjvask eller yderligere forplejning skal du selv afholde.
Hvis du har spørgsmål om isolationsophold, er du velkommen til at kontakte Boligteamet på telefon 3821 3382 mandag, onsdag, torsdag kl. 09.00-15.00 tirsdag og fredag kl. 9.00 – 13.00 eller på isolationsophold@frederiksberg.dk
I weekenden og på søn- og helligdage, er der telefonisk åbningstid fra kl. 10-11. Sender du et positivt testresultat for covid19 ind i weekenden eller på søn- og helligdage, vil du blive kontaktet mellem kl. 10.00 – 12.00. Alle henvendelser inden kl. 11.00, vil blive kontaktet samme dag. Husk at sende dit telefonnummer med.
Opdateret 15. februar 2021
Midlertidige restriktioner for besøg på plejehjem og Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering
Styrelsen for Patientsikkerhed har påbudt Kommunalbestyrelsen i Frederiksberg Kommune at indføre besøgsrestriktioner for plejehjem mv. Der er derfor indført skærpede restriktioner for besøgende til plejehjem, aflastningspladser og Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering. Beboerne har derfor kun i begrænset omfang mulighed for at få besøg.
Påbuddet er pr. 17.december ændret, så der nu er mulighed for, at en beboer i sin egen bolig kan få besøg af yderligere 2 faste nære pårørende ud over den faste nærmeste pårørende, dog ikke mere end 2 besøgende ad gangen, jf. ændringsbekendtgørelse nr. 1983 af 15. december 2020.
De midlertidige besøgsrestriktioner på plejecentre indebærer:
at besøg i den del af boligen, som beboeren selv råder over, kan ske, hvis:
- besøget sker i en kritisk situation, eller
- besøget foretages af højst 3 faste nære pårørende (den nærmeste på- rørende og yderligere 2 faste nære pårørende), dog højst 2 besøgende ad gangen,
- at besøg kan ske i et dertil indrettet besøgsrum af højst 3 faste nære pårørende (den nærmeste pårørende og yderligere 2 faste nære pårørende), dog højst 2 besøgende ad gangen, og
- at besøg i andre situationer end de situationer, som er omfattet af pkt. 1 og 2, skal foregå på udendørs arealer.
Besøg af 3 faste nære pårørende i beboerens egen bolig
Kommunalbestyrelsen kan tillade besøg i beboerens egen bolig fra højst 3 faste nære pårørende (den nærmeste pårørende og yderligere 2 faste nære pårørende) til en beboer på de omfattede plejecentre mv. Der kan dog højst være 2 nære pårørende på besøg ad gangen.
Det er plejecentrets ledelse, der beslutter, om det er sundhedsmæssigt forsvarligt at have besøg af højst 3 faste nære pårørende i beboerens egen bolig. Hvis ledelsen vurderer, at det ikke er forsvarligt at have besøg af højst 3 faste nære pårørende i beboerens egen bolig, kan ledelsen beslutte, at besøg evt. kan gennemføres i et dertil indrettet besøgsrum. Besøget i beboerens egen bolig kan enten ske via egen indgang udefra eller via plejecentrets fælles indgang.
Kritiske situationer
Ved kritiske situationer forstås nære pårørendes besøg hos en voksen person med en sådan kognitiv funktionsnedsættelse, at personen mangler evnen til at forstå og acceptere formålet med besøgsrestriktionerne og dermed har et helt særligt behov for besøg. Erhvervet mental svækkelse, der er fremadskridende, vil ikke alene være afgørende for, om der kan aflægges besøg hos en beboer.
Beslutning om, hvorvidt en sådan kognitiv funktionsnedsættelse foreligger i det konkrete tilfælde, træffes af institutionsledelsen.
Nære pårørende
Med ’nære pårørende’ forstås ægtefælle, samlever og slægtninge i lige linje fx forældre, bedsteforældre, børn og børnebørn. Fjernere slægtninge, søskende, stedbørn eller plejebørn kan efter omstændighederne også anses som nære pårørende, navnlig i de tilfælde, hvor der ikke er en ægtefælle, samlever eller børn. En person, som beboeren er nært knyttet til, vil efter en konkret vurdering kunne anses for nærmeste pårørende.
Beslutning om, hvorvidt der er tale om en nær pårørende, træffes af institutionsledelsen.
Besøg kan kun ske efter forudgående aftale med plejecentret.
Påbuddet om midlertidige besøgsrestriktioner er gældende fra og med den 17. december 2020 og indtil Styrelsen for Patientsikkerhed ophæver påbuddet eller fastsætter et nyt påbud.
Særlige restriktioner
For besøg på Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering gælder særlige restriktioner.
Læs mere herom på: Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering
Læs mere om hygiejnehensyn på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/corona.
Opdateret den 22. december 2020
Midlertidig ændring af hjemmehjælp
Vores tre leverandører af hjemmehjælp oplever i øjeblikket et stort antal sygemeldinger blandt andet på grund af Covid-19.
Derfor ser vi os desværre nødsaget til i en periode at tilpasse hjemmehjælpsniveauet, for at sikre hjælp til de mest udsatte borgere.
I praksis vil det betyde, at nogle borgere vil opleve, at praktisk hjælp til rengøring kan blive flyttet eller aflyst, og at borgere, der modtager hjælp til personlig pleje modtage hjælp svarende til det niveau, de normalt får i weekenden.
Madservice, medicinadministration og hjælp til indkøb og tøjvask vil ikke blive berørt.
Alle borgere, der bliver berørt af de midlertidige ændringer vil få direkte besked i deres e-boks, og borgere som er fritaget for elektronisk post vil blive kontaktet direkte.
Den midlertidige ændring er gældende i perioden den 28. december 2020 til 15. januar 2021.
Frivillig pause i hjemmehjælpen
Hvis du selv ønsker at sætte din hjemmehjælp på pause enten helt eller delvist, og i stedet lade pårørende eller andre hjælpe i en periode, er du velkommen til at kontakte din hjemmehjælpsleverandør eller Visitation og Hjælpemidler på telefon 3821 5020 mandag til torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-13.
Diakonissestiftelsens Hjemmepleje: telefon 3838 4500
Hjemmehjælpen A/S: telefon 7020 1325
Den Kommunale Hjemmepleje: telefon 3821 3300
Skoler
Regeringens seneste udmelding betyder, at skolerne fra mandag den 8. februar 2021 er genåbnet for 0.-4. klassetrin. Genåbningen er også gældende for SFO og klub for 4. klasserne.
Der er i forbindelse med genåbningen krav om, at forældre og andre besøgende bærer mundbind eller visir på skolen.
Eleverne på 5.-10. klassetrin er fortsat hjemsendt og undervises som nødundervisning.
Børn i specialskoler og specialklasserækker (alle klassetrin) skal fortsat møde fysisk frem til undervisning.
Dvs. Skolen ved Nordens Plads, Christianskolen, A-sporet på Lindevangskolen, C-sporet på Søndermarkskolen, T-klassen på Skolen på La Cours Vej, elevkurser på Læsekompetencecenteret, Ungegrupperne på Tre Falke Skolen og udvidet modtageklasse på Skolen på Nyelandsvej.
Modtagehold på 5.-9. klassetrin nød-/fjernundervises i udgangspunktet, men skolen kan vælge at tilbyde fysisk undervisning.
Dagtilbud
Nedenstående retningslinjer fra Børne- og Undervisningsministeriet er gældende pr. 7. februar 2021 og gælder for dagtilbud på Frederiksberg:
"Dagtilbud holdes fortsat åbne. Forældre opfordres dog til at holde børn hjemme fra dagtilbud, hvis dette er muligt. Det kan fx være forældre, der selv er hjemsendt, men ikke kan passe deres arbejde hjemmefra. Der kan være tale om forældre i mange forskellige situationer, men der kunne eksempelvis være tale om grupper af frisører, tjenere, kokke og ansatte i butikker, der er lukkede".
”Pr. 8 februar 2021 gælder der krav om mundbind for forældre og andre besøgende på 12 år eller derover i dagtilbud mv, hvis de befinder sig indendørs. I dagtilbud kan det fx være i forbindelse med hente/bringe situationer”.
"Afstand på 2 meter overholdes så vidt muligt, fx ved hente-bringe-situationer".
”Det anbefales endvidere kraftigt, at aflevering og afhentning af børn foregår udendørs”.
Der er fortsat øget fokus på hygiejne og rengøring i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer.
Retningslinjer fra Børne- og Undervisningsministeriet kan ses her.
Frederiksberg Kommune tilbyder i forbindelse med corona-situationen nødpasning i aften- og nattetimer samt weekender for de familier, hvor forældrene kaldes på arbejde i aften- og nattetimer i sundhedssektor eller lignende, og hvor øvrige pasningsmuligheder (familie og venner) ikke har kunnet løse udfordringen.
Det vil være et tilbud, der har åbent alle døgnets timer for 0-9 årige. Nødpasningen foregår i institutionen Børneambassaden.
Hvis I har behov for nødpasning af jeres barn af denne karakter, skal I kontakte pladsanvisningen; enten telefonisk på 3821 0042 eller på mail pesi01@frederiksberg.dk, hvor I i emnefeltet skriver nødpasning.
Det vil også være pladsanvisningen, som skal vurdere, hvorvidt det vil være muligt at tilbyde nødpasning.
For at vurdere dit behov for nødpasning vil pladsanvisningen blandt andet bede om dokumentation fra din arbejdsgiver for, at du og din evt. partner begge er indkaldt til at varetage kritiske funktioner i aften- og nattetimer.
Opdateret 14. januar 2020
Som følge af forlængelsen af restriktioner, for at undgå smittespredning af Covid19, er der fortsat lukket ned for personligt fremmøde på F86, herunder Ungecentret, samt i Jobcentrets afdelinger på Peter Bangs Vej og Howitzvej.
Jobcentrets modtagelse på Rådhuset har fortsat åbent i normal åbningstid.
Modtagelsen modtager ansøgninger og yder almindelig råd og vejledning samt administrativ hjælp. Alle samtaler og møder med borgere foregår derfor udelukkende pr. telefon eller digitalt.
Beskæftigelsesindsatsen er ikke suspenderet, så du skal stadig booke og deltage i telefoniske samtaler.
Der er krav om brug mundbind i de dele af jobcentret, hvor der er offentlig adgang.
Åbningstider:
mandag-torsdag kl. 8:40-15:00 og fredag kl. 8:40-12:00.
Kontakttelefoner:
Ungecentret: 3821 3666
F86: 3821 3682
Øvrig kontakt rettes til jobcentrets hovednummer: 3821 5700
Særlige COVID-19-tiltag med betydning for beskæftigelsesindsatsen i perioden 20. december 2020 til 28. februar 2021
Virksomhedsrettede tilbud
Igangværende tilbud kan fortsætte med fysisk fremmøde, hvis den ledige ønsker det. Det gælder også, hvis tilbuddet er bevilget inden den 20. december 2020, men med opstart efterfølgende.
Der kan i perioden til gengæld kun igangsættes nye tilbud om virksomhedspraktik eller job med løntilskud, hvis tilbuddet gennemføres digitalt, og den ledige ønsker at deltage i det.
Det får ingen betydning for den lediges ydelse, hvis man ikke ønsker at videreføre et virksomhedsrettet tilbud. Men hvis den ledige ved samtykke accepterer at fortsætte i sit tilbud, gælder de almindelige regler for deltagelse og fremmøde, og samtykket kan ikke senere tilbagetrækkes.
Nytteindsats
Tilbud om nytteindsats er lukket i hele perioden.
Vejledning og opkvalificering samt kursusdeltagelse
Tilbud som fx branchepakkeundervisning og jobcoaching eller kurser i øvrigt, skal det foregå digitalt eller telefonisk uanset hvilken leverandør, der udbyder det.
Dog kan vejledning og opkvalificering samt kurser med fysisk fremmøde gennemføres, hvis den ledige har en arbejdsgivererklæring om ordinær ansættelse efter opkvalificeringen.
Rådighedsforpligtelsen gælder fortsat
Ledige skal stadig deltage i samtaler med jobcentret og stå til rådighed for job samt deltage i relevante digitale tilbud.
Ledige, der er omfattet af selvbook, skal fortsat booke samtaler på jobnet.dk inden for tidsfristen.
Samtaler med jobcentret foregår som udgangspunkt telefonisk eller digitalt, ind til videre frem til den 28. februar 2021.
Der kan i særlige tilfælde gennemføres samtaler med fysisk fremmøde, hvilket vurderes i samarbejde med en jobkonsulent.
Følg med i de løbende ændringer
Der foretages løbende midlertidige, ændringer af beskæftigelsesindsatsen, og jobcentret beder ledige om at følge med her på hjemmesiden og på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside: STAR Info om Corona for borgere.
Hvis du er i tvivl om deltagelse i et tilbud, samtale eller har spørgsmål i øvrigt, er du meget velkommen til at kontakte jobcentret, der er klar til at hjælpe på telefon 3821 5700.
Borgerservice holder midlertidigt lukket fra onsdag den 9. december på rådhuset for at mindske smitte med COVID-19.
Har du akut brug for hjælp, kan du ringe på telefon 3821 2121, hvor vi kan guide dig videre eller eventuelt bestille en akuttid til dig. Besøg i borgerservice kan kun ske ved forudgående aftale. På den måde undgår vi, at for mange borgere samles ad gangen. Kontakt os derfor kun, hvis det er absolut nødvendigt.
Hvis vi reserverer en akuttid til dig, vil vi - for at mindske smitte med COVID-19 - bede dig om:
- at møde op tidligst 10 minutter før din tid
- at bruge mundbind eller visir, når du kommer.
Vær opmærksom på, at din tid vil blive slettet, hvis du er mere end 10 minutter forsinket.
Husk også, at du måske kan klare tingene selv her på www.frederiksberg.dk.
Al information om og bestilling af corona-test - både med og uden NemID - findes på www.coronaprover.dk
Vær opmærksom på, at myndighederne har nedsat forsamlingsloftet til 5 personer. Det betyder, at brudepar kun må have én gæst med til vielse på Frederiksberg Rådhus, og at denne gæst skal kunne være vidne.
Der er desuden midlertidigt lukket for fysisk fremmøde på kontoret Vielser i Borgerservice. Men har du akut brug for hjælp, så ring på 3821 2111.
Forældre og nære pårørendes besøg, samvær og kontakt til anbragte børn og unge under 18 år er ikke berørt af de nye restriktioner, men rammerne for besøget kan opleves anderledes på grund af coronavirus/COVID-19.
Plejefamilier og anbringelsessteder skal sørge for, at Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger følges, også ved besøg, samvær og kontakt med anbragte børn og unge.
Du kan læse mere under "Familier med brug for hjælp og støtte"
Opdateret 15. december 2020
Om besøg på sociale tilbud og institutioner
Beboere på sociale tilbud kan få besøg som normalt, men der kan være lokale restriktioner for besøg, og de generelle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne skal selvfølgelig stadig overholdes. Den lokale ledelse har dog mulighed for at indføre besøgsrestriktioner på det enkelte tilbud under visse betingelser.
Det kan ske generelt for hele tilbuddet, for enkelte beboere eller i enkelte besøgssituationer, hvis ledelsen ud fra en konkret vurdering anser det for nødvendigt for eksempel af hensyn til særligt udsatte beboere eller på grund af lokale smitteudbrud.
Begrænsninger vil dog skulle afvejes nøje, og lederne skal i de tilfælde fortsat drage omsorg for, at også særligt udsatte beboere kan få besøg i de "kritiske situationer" eller af 1-2 faste besøgspersoner.
Du kan altid kontakte den enkelte institution og høre nærmere om der gælder særlige forhold omkring besøg.
Opdateret 25. feb. 2021
Det høje smittetal i hovedstadsområdet betyder fortsat at der er skærpede restriktioner på kultur- og fritidsområdet, som holder lukket frem til den 5. april 2021.
Alle kommunale faciliteter og øvrige indendørsarealer, hvor der udøves idræts-, forenings- aftenskole- og fritidsaktiviteter, holdes lukket for offentligheden.
Det betyder, at der er lukket for alle Frederiksberg Koigt mmunes idrætshaller, svømmehaller, kulturhuse, træningslokaler, foreningslokaler, skolehaller og sale mv. foreløbig frem den 5. april 2021.
Fra den 1. marts er det dog muligt for foreninger, at gennemføre udendørs aktiviteter, for op til 25 personer samtidig. Det gælder også for indendørs aktiviteter som kan vælge at rykke udendørs, såfremt der kan findes faciliteter til det. Det er muligt at hente udstyr og benytte toiletter (korte ophold) i forbindelse med de kommunale anlæg og baner.
Se i øvrigt de enkelte kulturinstitutioners hjemmesider.
Grundet corona-pandemien har Tandplejen ændret procedure. Vi kan kontaktes via vores call- center på hverdage ml. kl. 8-11 og ml. kl. 12-14 på telefon 3821 0312. Vi kontakter jer vedr. øvrige behandlinger, undersøgelser og kontroller mv.
Ved brug for hjælp vedr. tandregulering, kontakt Tandreguleringsafdelingen på tlf. 3821 0311 hverdage mellem kl. 8-10, samt mellem kl. 13-14.
Ved akut behov for tandbehandling uden for vores åbningstid henvises til privat praktiserende tandlæge, privat praktiserende specialtandlæge eller Tandlægevagten Oslo Plads 14 tlf.: 70 25 00 41
Ved større tandskader henviser vi til 1813.
Det er vigtigt, at man ikke møder op, men kontakter Frederiksberg Kommunes Tandpleje, Tandlægevagten osv. Så man har en konkret tid.
Børn/ unge under 15 år, skal ved aftaler altid følges af en forældremyndighedsindehaver.
Sundhedsplejen på Peter Bangs Vej 26 er åben for borgerhenvendelser efter aftale. Åbent hus og Fars legestue er midlertidigt lukket.
Du kan altid kontakte sundhedsplejen på alle hverdage mellem kl. 8.00 – 09.00 på tlf. 3821 1110. Her kan du få vejledning af en sundhedsplejerske.
Du kan også skrive til os via www.sundhedsvejen.dk
Virksomhedsservice står stadig klar med rekrutteringshjælp til alle virksomheder og brancher.
Skal vi også hjælpe dig med at finde din næste medarbejder? Det er uden omkostninger, og vi sender udelukkende screenede cv’er fra motiverede kandidater inden for ti arbejdsdage.
Vi rekrutterer både til ordinære job, løntilskud, jobrotation, fleksjob og voksenlærlinge.
Læs mere på: www.frederiksberg.dk/virksomhed/dine-medarbejdere/hjaelp-til-rekruttering.
Eller kontakt Virksomhedsservice Frederiksberg på telefon 3821 5823 eller e-mail: jobcenter.virksomhedsservice@frederiksberg.dk
Har du brug for hjælp i hverdagen under coronakrisen, eller har du lyst til selv at hjælpe som frivillig? Måske mangler du hjælp til indkøb, hundeluftning eller måske savner du bare nogen at snakke med – enten i telefonen eller via de sociale medier.
Ønsker du at komme i kontakt med Frederiksberg værnemidler, kontakt os på mail:
Vaernemidler@frederiksberg.dk eller på telefon: 2898 0006.
Links
Kontakt
BorgerServiceCentret
Frederiksberg Rådhus 1. salSmallegade 1, benyt vestindgangen (ved parkeringspladsen)
2000 Frederiksberg
Send sikker Digital Post til Borgerservice for virksomheder
Telefonisk henvendelse
Mandag – torsdag kl. 8-16Fredag kl. 8-13