Gå til hovedindhold
logo

Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel vender tilbage

Skøjtebanen åbner den 4. lørdag i november og holder åbent til februar, forudsat vejret tillader det. Opdateret: Åbningen af skøjtebanen på Frederiksberg Runddelen er udsat til den 2. december på grund af vejret.

06. nov. 2023

Indhold

  Efter et års pause vender skøjtebanen på Frederiksberg Runddel tilbage. Det glæder borgmester Michael Vindfeldt (S):

  "Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel er mere end blot en vinteraktivitet; den er et samlingspunkt, hvor børn og voksne kan dele glæden og varmen i de kolde måneder. Den bringer en særlig stemning til byen, styrker fællesskabet og beriger bylivet på Frederiksberg, så jeg er usigeligt glad for, at vi kommer til at opleve det igen,” siger han.

  Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Lotte Kofoed (SF) er også glad: 

  ”Jeg glæder mig til en fantastisk sæson med skøjteløb på Frederiksberg Runddel, hvor vinterstemningen altid er i top med masser af smil, røde kinder og høj puls, selv på de allerkoldeste dage. Skøjteløb er sundt for kroppen og sjovt for både børn, unge og voksne - og det er det, der gør det til et af vinterens højdepunkter. Jeg glæder mig til åbningen, hvor jeg vil iføre mig skøjter og støtte mig til en af pingvinerne i min første piruette."

  Skøjtebanen forventes at være åben fra den sidste lørdag i november og frem til den sidste søndag i februar, forudsat at vejret tillader det, og at temperaturerne er lave nok til at opretholde et sikkert og solidt islag.

  Opdateret: Åbningen af skøjtebanen udskudt til 2. december

  Åbningen af skøjtebanen på Frederiksberg Runddelen er udsat til den 2. december på grund af vejret. Kombinationen af regn, varme og blæst har forsinket indfrysningen af skøjtebanen med en uge. Når først isen på banen er frosset, forbliver den skøjteklar gennem hele sæsonen. 

  Der er gratis adgang til skøjtebanen. I dagtimerne kan du leje et par skøjter i skøjteudlejningen frem til en time inden lukketid. Du finder skøjteudlejningens åbningstider på: Haller, baner og lokaler