Gå til hovedindhold

Regionale samarbejdsmuligheder og netværk

Her på siden kan du finde en liste med regionale samarbejdspartnere og foreninger. Dem kan du som virksomhed bruge til at finde samarbejdspartnere og kunder samt sparre om udvikling og udfordringer.

Indhold

  Regionale samarbejdsmuligheder

  Erhvervshus Hovedstaden

  Erhvervshus Hovedstaden er et tværkommunalt kompetencecenter, som hjælper virksomheder med at realisere deres potentiale gennem uvildig sparring fri af kommercielle interesser. Erhvervshuset er knudepunkt for virksomheder i hovedstadsregionen med behov for specialiseret vejledning.

  Erhvervshus Hovedstaden (ehhs.dk)

  Greater Copenhagen

  Greater Copenhagen-samarbejdet er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner og regioner i Østdanmark og Skåne, hvor vi i fællesskab samarbejder om at fremme væksten i området. Det være sig via erhvervs- og virksomhedsudvikling, infrastruktur, arbejdsmarked, fælles branding med videre.

  Greater Copenhagen (greatercph.dk/)

  Copenhagen Capacity

  Copenhagen Capacity er en erhvervsdrivende fond og hjælper blandt andet virksomheder med tiltrækning og rekruttering af internationale talenter og tiltrækning af internationale investorer.

  Invest in Greater Copenhagen (copcap.com)

  Wonderful Copenhagen

  Wonderful Copenhagen er en organisation, der har til formål at øge turismen og vinde kongresser til Region Hovedstaden. Wonderful Copenhagen er et samarbejdsorgan for turismens aktører i hovedstadsregionen og arbejder bl.a. med markedsføring, events og innovation.

  Wonderful Copenhagen | Hovedstadens turismeorganisation

   

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at gøre os opmærksom på nye virksomhedsnetværk og -foreninger, som ikke fremgår af listen herunder.