logo

Nyheder

61 resultater

Verdenskunst på Frederiksberg Allé

06. jun. 2023

Frederiksberg Allé 41 bliver snart et endnu smukkere vartegn for byen. Med hjælp fra en række fonde vil toppen af bygningen blive udsmykket med værket ”Balance of Time” skabt af den internationalt anerkendte kunstner Jeppe Hein.

Endelig noget godt nyt om Frederiksberg Svømmehal

02. jun. 2023

Alt tyder på den nye tidsplan holder, så Frederiksbergs ikoniske svømmehal kan genåbne til næste år. Alle er velkomne til at se udviklingen til åbent hus den 10. juni fra klokken 10 til 12. 

Ny almen boligorganisation på Frederiksberg

26. maj 2023

Tre ejendomme fra Frederiksberg Boligfond er nu omdannet til sit eget nye almene boligselskab. Omdannelsen af de 546 boliger medfører tryghed for beboerne og bedre økonomi for Frederiksberg Boligfond. Derudover bidrager det til, at Frederiksberg også fremover vil være en blandet by med boliger til alle indkomster.

Udkast til mobilitetspolitik er i høring

26. maj 2023

Udkast til mobilitetspolitikken er nu i offentlig høring indtil den 22. juni, og vi vil gerne høre din mening om forslaget. Indkomne kommentarer vil indgå i den efterfølgende politiske behandling, og mobilitetspolitikken forventes endeligt besluttet af kommunalbestyrelsen i løbet af efteråret 2023.

Ny aftale skaber tryghed for Frederiksberg Boligfond og dens lejere

23. maj 2023

By, bolig og miljø

Ny aftale mellem Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Boligfond skaber ro om fondens økonomi og tryghed for lejerne samtidig med, at den bidrager til en blandet by med boliger til alle indkomster.

Velkommen til det nye Frederiksberg.dk

23. maj 2023

Nyheder

Kommune

Frederiksberg.dk har fået nyt design, og vi håber, at du bliver glad for det. Hvis der skulle have indsneget sig nogle fejl på hjemmesiden hist og pist, er du velkommen til at gøre os opmærksomme på det ved at sende en mail til webredaktionen@frederiksberg.dk

Frederiksberg afprøver ny indsats mod oversvømmelser

23. maj 2023

Nyheder

Klima, miljø og affald

Som den første kommune i landet dokumenterer Frederiksberg en metode på to af kommunens veje, hvor ristene til kloakken lukkes, så regnvandet ledes væk langs kantstenen til et underjordisk regnvandsmagasin. Indsatsen skaber ekstra plads i kloakken og mindsker dermed risikoen for oversvømmelser ved ekstrem regn.

Kom med til FRBDAGE - hele byens fest

23. maj 2023

Nyheder

Fritid og oplevelser

Sommeren skydes igen i år i gang med hele byens fest FRBDAGE, der løber af stablen den 2. og 3. juni. Byens kultur-, forenings-, og handelsliv har samlet et stort og varieret program med et væld af forskellige aktiviteter hen over de to dage. Tag familien, venner eller din nabo under armen og oplev Frederiksberg sammen.