logo

Nyheder

77 resultater

Kommunalbestyrelsesmøde mandag den 2. oktober

28. sep. 2023

Mandag den 2. oktober kl. 19 er der kommunalbestyrelsesmøde på Frederiksberg Rådhus. Hovedindgangen åbner kl. 18.30, og alle er velkomne.

Biblioteket Frederiksberg hædret med ”Årets Ally”

28. sep. 2023

Onsdag modtog Biblioteket Frederiksberg” Årets Ally” ved Danish Rainbow Awards. Prisen blev givet som en anerkendelse af bibliotekets støtte til mangfoldighed og inklusion.

Frederiksberg Kommune åbner ekstern indberetningsordning om seksuel chikane

21. sep. 2023

Indberetningsordningen åbner den 21. september og løber frem til den 22. oktober 2023.

Vi søger ny kommunaldirektør

15. sep. 2023

Som topleder i en af landets største kommuner får du på den ene side størrelse, muskler og kapacitet til at være ambitiøs og retningssættende. Samtidig vil du på den anden side opleve en nærhed, fællesskabsfølelse og lokal tilknytning, som man normalt ikke ser i en kommune af denne størrelse. Dette definerer et helt særligt mulighedsrum i forhold til at lede og udvikle kommunen.

Kom til Social Fællesskabsdag den 29. september

14. sep. 2023

Kom og vær med den 29. september, når vi åbner dørene til Social Fællesskabsdag og samtidig uddeler årets frivillighedspriser og handicappris.

Alle partier på Frederiksberg med i budgetaftalen: ”Ansvarlighed og balance”

12. sep. 2023

Socialdemokratiet, Det Konservative Folkeparti, Enhedslisten, Det Radikale Venstre, Venstre, SF og Helle Sjelle har netop indgået en bred budgetaftale, der skal sikre balance i kommunens økonomi.

By-, Kultur- og Miljødirektør hjemsendes

05. sep. 2023

Frederiksberg Kommune har valgt at hjemsende Ulrik Winge, som har været direktør for By-, Kultur- og Miljøområdet siden 2011.

Nina Eg Hansen er konstitueret kommunaldirektør

04. sep. 2023

Da Stig Henneberg er blevet departementschef i Økonomiministeriet, er Nina Eg Hansen konstitueret kommunaldirektør i Frederiksberg Kommune per 1. september.