Gå til hovedindhold

Nyheder

52 resultater

Frederiksberg Svømmehal åbner den 17. juni

17. maj 2024
Fritid og oplevelser
Pressemeddelelse

Frederiksberg Svømmehal åbner i midten af juni måned. Åbningsdatoen er sat til mandag den 17. juni, men både svømmehallens medarbejdere og håndværkerne arbejder intensivt på, at åbningen kan fremrykkes til en tidligere dato.

Trygheden på Frederiksberg er fortsat i top

14. maj 2024
Kommune
Borger
Pressemeddelelse

Langt størstedelen af Frederiksberg-borgerne føler sig trygge i deres nabolag. Det viser den seneste tryghedsundersøgelse fra Justitsministeriet. 

Frederiksberg Kommune er klar med voksenelevløn til alle elever over 25 år på social- og sundhedsuddannelserne

13. maj 2024
Job
Kommune
Social og sundhed

Frederiksberg Kommunes elever over 25 år på social- og sundhedsuddannelserne vil fremover blive tilbudt voksenelevløn under deres uddannelse, uanset om de ikke er berettiget til overenskomst eller kvalificerer sig til voksenlærlingeordningen. 

Frederiksberg Kommune udbyder ledigt lejemål i stueetagen i Møstings Hus

08. maj 2024
Kommune

Vi ønsker at skabe større åbenhed mellem Møstings Hus og den nye plads bag rådhuset, og søger derfor en lejer, der vil etablere café eller lignende med tilhørende køkken og publikums-/personalefaciliteter i stueetagen.

Frederiksberg får 12 nye redekasser til mursejlere

06. maj 2024
Klima, miljø og affald

Frederiksberg Kommune gør nu endnu en indsats for at tiltrække flere mursejlere til byen. Frederiksberg Svømmehal og Skolen ved Nyelandsvej på Lollandsvej får seks redekasser hver, og nu holder Frederiksberg spændt øje med, om der kommer bevingede indflyttere. 

Hvem skal have Årets Columbusæg?

17. apr. 2024
Dagtilbud og skole

Kender du en eller flere medarbejdere i Frederiksberg Kommunes skoler og institutioner, der arbejder for at fremme stærke fællesskaber mellem børn og unge, og som fortjener at blive anerkendt med Årets Columbusæg? Så nominer din kandidat på www.frederiksberg.dk/columbusæg