Gå til hovedindhold

Budget 2022

Her finder du information om budget 2022.

Indhold

  I budgettet fastlægges rammerne for de opgaver, Frederiksberg Kommune løser hver dag. Du kan i budgettet se kommunens udgifter og indtægter, og hvordan de er prioriteret i forhold til de mange forskellige opgaver, kommunen har.

  Det Konservative Folkeparti, Venstre, SF, Alternativet og Liberal Alliance indgik i september 2020 aftale om Frederiksberg Kommunes budget for 2021 og 2022. Med den toårige budgetforligsaftale er der dermed fastsat rammer og centrale prioriteringer for begge budgetår. Budgetperioden består i praksis og formelt af to enkeltstående etårige budgetter, idet kommunen skal fremlægge og beslutte et årsbudget med tre overslagsår hvert år, der blandt andet fastlægger de kommunale skatteprocenter. De to étårige budgetter er dermed bundet sammen af en toårig politisk forligsaftale.

  Det Konservative Folkeparti, Venstre og SF har indgået en aftale om Frederiksberg Kommunes budget for 2022. Aftalen udgør en tillægsaftale til den toårige budgetaftale, som blev indgået i september 2020, og som fastlagde de overordnede rammer og prioriteringer for både 2021 og 2022.

  Kontakt

  Økonomi og Udbud

  Frederiksberg Rådhus
  Smallegade 1, 5. sal, værelse 5.056
  2000 Frederiksberg

  Telefon: 3821 2300

  For borgere: Send sikker digital post til Økonomi og Udbud

  For virksomheder: Send sikker digital post til Økonomi og Udbud