logo

Åben Anonym Rådgivning for børn, unge og deres forældre

Åben Anonym Rådgivning er et tilbud om psykologisk rådgivning til forældre med børn under 18 år og til unge mellem 15 og 25 år.

Indhold

    Telefonen tages af en psykolog, som kan give råd og vejledning med det samme. Såfremt telefonrådgivning ikke vurderes at være tilstrækkeligt, kan der tilbydes op til 5 psykologsamtaler med personligt fremmøde. Barnet/den unge skal have adresse i Frederiksberg kommune.

    Som forælder kan du henvende dig, hvis du oplever, at dit barn udvikler sig på en bekymrende måde og har brug for rådgivning omkring, hvordan du bedst hjælper dit barn. Det kan f.eks. være, at dit barn viser tegn på angst, usikkerhed på sig selv eller tristhed eller er præget af tvangstanker eller –handlinger. Det kan også være, at dit barn har en adfærd, som er vanskelig at håndtere for omgivelserne.

    Som ung kan du henvende dig, hvis du oplever psykiske problemer, der påvirker din mulighed for at fungere i dagligdagen.
    Når du ringer til os, er det en psykolog, der tager telefonen. Psykologen vil bede dig fortælle, hvad der er svært for dig, hvad du tror, det handler om, hvor lang tid det har varet, og hvad du allerede har forsøgt at gøre ved det. Måske har du ikke svar på det hele, det er helt okay. Men prøv alligevel at fortælle os det, du ved om din situation. Hvis det er svært for dig, kan du få en, du er tryg ved, til at sidde ved siden af dig, når du ringer op.