Gå til hovedindhold

Åben Anonym Rådgivning for børn, unge og deres forældre

Åben Anonym Rådgivning henvender sig til forældre med børn under 18 år og til unge mellem 15 og 25 år.

Indhold

  Rådgivningen er som udgangspunkt telefonisk og varetages af en psykolog, som kan give råd og vejledning med det samme. Der kan efter behov tilbydes op til fem psykologsamtaler med personligt fremmøde. 

  Som forælder kan du henvende dig, hvis du oplever, at dit barn udvikler sig på en bekymrende måde og har brug for rådgivning omkring, hvordan du bedst hjælper dit barn. Det kan f.eks. være, at dit barn viser tegn på mistrivsel, eller at dit barn har en adfærd, som er vanskelig at håndtere for omgivelserne. Det kan også være, at I som forældre er i tvivl om, hvad der er bedst for jeres barn.

  Som ung kan du henvende dig, hvis du oplever problemer, der påvirker din mulighed for at fungere i dagligdagen.
  Når du ringer til os, er det en psykolog, der tager telefonen. Psykologen vil bede dig fortælle, hvad der er svært for dig, hvad du tror, det handler om, hvor lang tid det har varet, og hvad du allerede har forsøgt at gøre ved det. Måske har du ikke svar på det hele, det er helt okay. Men prøv alligevel at fortælle os det, du ved om din situation. Hvis det er svært for dig, kan du få en, du er tryg ved, til at sidde ved siden af dig, når du ringer op. 

  Yderligere information

  Kontakt

  Åben Anonym Rådgivning

  Falkoner Allé 7, 2. sal
  2000 Frederiksberg

  Telefonisk henvendelse

  Tirsdag klokken 8-11
  Onsdag klokken 13-16

  Telefon: 3821 3838

  Send sikker digital post til Åben Anonym Rådgivning