Gå til hovedindhold

Mulighed for voksenelevløn for social- og sundhedsassistentelever over 25 år

Brænder du for hver dag at gøre en forskel for mange mennesker, og vil du være med til at skabe gode og værdige borgerforløb for vores ældre, syge og handikappede borgere, så er det lige dig, vi søger. Holdet har ansøgningsfrist den 27. august 2023.

10. aug. 2023

Indhold

    Frederiksberg Kommune søger engagerede og dygtige social- og sundhedsassistentelever med opstart til oktober. Vi har brug for mennesker, der gerne vil være noget for nogen. Som social- og sundhedsassistentelev vil du udvikle dig fagligt og personligt. Der er plads til alle, som har lysten til og ambitionen om at skabe glæde for andre mennesker. Det gælder både ledige faglærte og ufaglærte, erfarne og uerfarne.

    På social- og sundhedsassistentholdet til oktober 2023 tilbyder vi voksenelevløn til alle elever over 25 år, som er kvalificeret til løn jf. voksenlærlingeordningen.

    Uddannelsen foregår på Diakonissestiftelsens social- og sundhedsuddannelsen, som er placeret centralt på Frederiksberg.

    Hvis du er interesseret i at uddanne dig til social- og sundhedsassistent og starte i oktober 2023, eller kender en der er, så læs mere på Frederiksberg Kommunes hjemmeside via linket nedenfor. Vær opmærksom på, at der er ansøgningsfrist den 27. august 2023. 

    Læs mere og ansøg om at komme på hovedforløb til social- og sundhedsassistentelevholdet i oktober måned