Gå til hovedindhold
Frederiksberg Kommune logo
2022

Vellykket regentbesøg på Frederiksberg

​​​​​​​Torsdag gæstede H.M. Dronningen Frederiksberg som et led i det årlige sommertogt. Besøget var både vellykket og velbesøgt.

01. sep. 2022

Indhold

    Tusinder af Frederiksbergborgere i alle aldre deltog langs ruten, da H.M. Dronningen gæstede Frederiksberg, og særligt velkomsten på rådhuset og karetturen gennem byen tiltrak mange gæster.

    Borgmester Michael Vindfeldt (S) tog som formand for kommunalbestyrelsen imod Dronningen og ledsagede hende rundt i byen. Han glæder sig over dagens forløb:

    ”Det var været en fantastisk dag, og det var en stor ære at vise Frederiksberg frem for Majestæten. Jeg var glad for at se stoltheden og glæden hos alle medarbejderne, som Dronningen hilste på, og som fortalte om deres arbejde. Det har været en god dag på kontoret for os alle sammen,” siger han.

    Turen gik blandt andet forbi skolehaverne i Frederiksberg Have, Frederiksberg Boldklub, der deler klubhus med plejecentret Ingeborggården, teatret Aveny-T og det kreative Byrum Urban 13 under Bispeengbuen.

    ”Vi har lagt vægt på at vise Dronningen, at Frederiksberg er en blandet og levende by med masser af fællesskab og mangfoldighed. Det, synes jeg lykkedes, og jeg vil gerne sende en stor og varm tak til alle de Frederiksbergborgere, som var med til at gøre dagen ekstra festlig,” siger han.

    Fotos kan frit bruges fra Billeder | Sommertogt på Frederiksberg. Fotograf Keld Navntoft skal krediteres.