logo

Udvikling og vækst

Her kan du læse mere om mulighederne for at udvikle din virksomhed.

Indhold

  Har du styr på dit pitch inden mødet med nye investorer eller långivere? Hvordan kan du som leder bedst gøre en forskel? Er jeres indtjeningsmodel holdbar på lang sigt? Erhvervshus Hovedstaden står klar med sparring og rådgivning inden for en bred vifte af emner fra digitalisering og grøn omstilling til kapital, ledelse og forretningsudvikling samt mange andre emner, som er relevante for din virksomhed. Erhvervshuset afholder også kurser og events, som er gratis at deltage i.

  Erhvervshus Hovedstaden (ehhs.dk)

  Virksomhedsguiden giver dig overblik over bl.a. events og netværk i dit lokalområde samt vejledning og information om opstart, drift og udvikling af din virksomhed.

  Forside | Virksomhedsguiden

  Center for Erhverv er en del af Arbejdsmarkedsafdelingen i Frederiksberg Kommune. Centeret arbejder bl.a. med kommunens tværgående erhvervsindsats og kommunikation med byens virksomheder. Vi samarbejder med andre kommuner, uddannelsesinstitutioner, Erhvervshus Hovedstaden og en lang række virksomheder.

  Send en mail til erhvervspostkassen erhverv@frederiksberg.dk eller ring til erhvervstelefonen på 38 21 56 25, hvis du har spørgsmål, input eller overvejelser til kommunens erhvervsindsats eller har brug for hjælp.

  Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her og få aktuelle nyheder, lokale virksomhedshistorier og tips om rådgivning, puljer og meget mere.

  Frederiksberg Jobcenter kan hjælpe, hvis du ønsker at rekruttere internationale medarbejder fra EØS-landende.

  Er du en virksomhed, som overvejer at rekruttere internationale medarbejdere fra EØS-landene, kan Jobcenter Frederiksberg, som EURES-medlem hjælpe dig med:

  • Opslag af dine ledige stillinger på EURES-jobportalen og på Workindenmark.dk 
  • Matching af dine ledige stillinger med CV’er på EURES-jobportalen
  • Matching af dine ledige stillinger med internationale borgere bosiddende på Frederiksberg
  • Information og vejledning om leve- og arbejdsvilkår i EU's medlemsstater, f.eks. beskatning, pension, sygesikring og social sikring
  • Information og vejledning om særlige støttemuligheder for arbejdsgivere i grænseområder
  • Støtte til dynamiske rekrutteringsarrangementer via platformen for europæiske (online-) jobdage

  Hvis du vil vide mere om EURES-tjenesterne kan du kontakte Julijana Nechevska, EURES-vejleder på tlf. nr. 2898 5749. 

  Links

  Kontakt

  Erhvervstelefonen

  Frederiksberg Rådhus
  Smallegade 1, 3. sal
  2000 Frederiksberg

  Telefon: 38 21 56 25