Gå til hovedindhold

Skriv op til klub

Her kan du læse om de forskellige klub-tilbud og skrive dit barn op til klub.

Indhold

  Skriv dit barn op til klub

  Fritids- og juniorklubberne er et tilbud til børn fra 4. til og med 7. klasse. Overgangen fra SFO til fritidsklub sker 1. maj det år, dit barn afslutter 3. klasse. Klubberne tilbyder en lang række kreative værksteder, idrætsaktiviteter, musik, naturoplevelser, kolonier og meget andet. Følg med i, hvad der sker, gennem klubbernes hjemmesider og klubblade. Her finder du information om de enkelte klubber, aktivitetskalender, åbningstider med mere.

  Ungdomsklubben er for unge i 8. klasse, og til de fylder 18 år. Ved udgangen af 7. klasse bliver den unge automatisk udmeldt af fritidsklub pr. 30. april. Opskrivning til en plads i ungdomsklub skal herefter ske i Den Digitale Pladsanvisning (se link nederst på siden).

  I ungdomsklubben kan man som ung blive en del af et aktivt fællesskab, hvor man kan mødes med vennerne og arrangere rejser, udflugter, sportsturneringer og fester. Klubberne tilbyder desuden en lang række aktiviteter som musik, filmværksted og rollespil. Ungdoms­klubben er et fleksibelt tilbud. Nogle bruger klubben dagligt, andre som et mødested med vennerne en gang imellem, og andre tager bare med på turene og kommer til festerne. Alle medlemmer er velkomne.

  Åbningstider og lukkedage fastlægges af skolebestyrelsen og fremgår af skolens hjemmeside.

  Links

  Kontakt

  Pladsanvisningen

  Frederiksberg Rådhus
  Smallegade 1
  2000 Frederiksberg

  Telefontid

  Mandag - fredag klokken 9-13

  Personlig kontakt

  Kun efter aftale

  OBS: Pladsanvisningen er lukket for henvendelse torsdag den 27. juni. 

  Telefon: 3821 0100

  Send sikker digital post til Pladsanvisningen