Gå til hovedindhold

Motionspladser og løberuter

Frederiksberg Kommune vægter motion i det fri højt. Vi opstiller derfor løbende motionsredskaber flere steder i byen i forbindelse med grønne rum og løberuter.

Indhold

  Motions- og træningsareal med forskellige træningsredskaber, bl.a. crosstrainer og twist + sving.

  Stort udvalg af aktivitetsredskaber på to nye adskilte motionspladser. Motionslandskab til unge og senior fitness for de ældre. Derudover legeredskaber til børn.

  Tæt ved Kilen og Nordre Fasanvej Metrostation.

  Motionspladsen indeholder redskaber, der kan bruges til de funktionelle træningsformer calisthenics, core-, styrke- og balanceøvelser samt streetworkout, leg, bevægelse og udstrækning.

  Forskellige redskaber til styrketræning og udstrækning for eksempel i forbindelse med løbeturen. Der er også en petanquebane med bænke til ophold.

  Den Grønne Sti på Frederiksberg er dagligt en vigtig transportkorridor gennem kommunen for mange bløde trafikanter. I tilknytning til den Grønne sti har Frederiksberg kommune 2 steder etableret trænings- og legeredskaber til det offentlige rum, der byder borgerne på en aktiv og sjov hverdag. Redskaberne giver mulighed for at dyrke den populære træningsform – Street workout – og samtidig give løbeturen en ekstra dimension med udstrækning eller træningspas.

  Den Grønne Sti på Frederiksberg er dagligt en vigtig transportkorridor gennem kommunen for mange bløde trafikanter. I tilknytning til den Grønne sti har Frederiksberg kommune 2 steder etableret trænings- og legeredskaber til det offentlige rum, der byder borgerne på en aktiv og sjov hverdag. Redskaberne giver mulighed for at dyrke den populære træningsform – Street workout – og samtidig give løbeturen en ekstra dimension med udstrækning eller træningspas.

  Træningsanlæg til street workout, calisthenics, samt en lille rund boldbane til de mindste.

  Løb 3, 5 eller 10 km og oplev alt det, Frederiksberg har at byde på. Der er indlagte elementer såsom bakkeløb (Hill Sprint), hurtige strækninger (Fast Track) og udfordrende zig-zag-ruter. Du kommer forbi mange af byens vartegn, og mange steder passerer du udendørs motionspladser. Alle tre ruter er markeret med hver deres farvede markører, så du nemt kan finde vej.

  Læs mere på bevaegdigforlivet.frederiksberg.dk/frederiksbergruterne

  Træningshaven er åben for alle, der har lyst til at bevæge sig eller træne bl.a. muskelstyrke og balance. Du kan bruge træningshaven på egen hånd, med din gågruppe, eller lignende. Du kan også melde dig på et hold via Sundhedscentret.

  Parkanlægget Grøndalen er en aktiv urban park, der består af en åben grønning i syd og et smallere dalforløb mod nord. På den åbne grønning er der oprettet en naturlegeplads med både lege- og motionsredskaber, klatrevæg og parkour redskaber. Parken giver desuden mulighed for motionsløb og er godt forbundet med det eksisterende stisystem.

  I 2016 er der ved legepladsen i Hostrups Have etableret en motionsplads med cross træningssystem.

  Stien langs s-togsbanen mellem Peter Bangs Vej og Roskildevej.

  550 m løbesti med afstandsmarkeringer for hver 50 m og motions- og træningsareal til opvarmning, funktionel træning, armgang, balance, step og styrke. Tre motionspladser langs stien.

  Københavns Universitet (den tidligere Landbohøjskoles bibliotek) har lavet en fin plads med et stort udbud af redskaber til fitness og streetworkout. Her er plads til mange brugere på én gang.

  Her finder du et varieret udbud af motionsredskaber til styrketræning, fitness og workout, fordelt på hver side af vejen.

  Aktivitetspladsen "Vildnisset" er placeret tæt på indgangene på Søndre Fasanvej, og med nærheden til zoologisk have, er her skabt et spændende landskab til træning og leg. Pladsen består af en stor variation af stubbe og træstammer, der giver et naturligt skov udtryk, men samtidigt giver mulighed for styrke, klatre- og balancetræning.

  Redskaber til step, spinning og styrketræning, i det nye grønne anlæg.

  Det historiske haveanlæg på Frederiksberg, der forvaltes af Slots- og Kulturstyrelsen, har fået sin egen 2,5 kilometer interaktive motionsrute med digitale lysfunktioner, så man kan træne intervalløb og udfordre sig selv.

  Aktivitetspladsen "Oasen" er placeret i en lysning tæt ved indgangen på Valby Langgade. Aktivitetspladsen er dækket af en kunststofbelægning, der tilbyder mange former for træning, bevægelse og legemuligheder. De mange aktivitetsredskaber er velegnet til balance, puls- og styrketræning, samt udstrækning, leg, og meget andet.

  Links

  Kontakt

  Vej, Park og Miljø – Byliv og Drift

  Frederiksberg Rådhus
  Smallegade 1
  2000 Frederiksberg

  Telefontid

  Mandag, onsdag og torsdag klokken 9-14
  Tirsdag klokken 10-14
  Fredag klokken 9-13

  Personlig henvendelse

  Kun efter forudgående aftale

  Telefon: 3821 4220

  For borgere: Send sikker digital post til Vej, Park og Miljø

  For virksomheder: Send sikker digital post til Vej, Park og Miljø