Gå til hovedindhold

Andre parkeringsmuligheder

Udover parkering på vejene på Frederiksberg, findes der også andre parkeringstilbud.

Indhold

  Frederiksberg Kommune lejer 35 parkeringspladser i Codanhus, som stilles gratis til rådighed for frederiksbergborgere med beboerlicens. Ordningen træder i kraft 1. september 2022. De 35 parkeringspladser er ikke faste pladser i Codanhus, og man kan som frederiksbergborger med en bookning parkere på en hvilken som helst af de offentligt tilgængelige pladser i parkeringshuset uden yderligere betaling.

  For at få adgang til parkeringspladserne er det nødvendigt at downloade app’en Visitors og tilmelde sig gruppen ”Frederiksberg”. Via app’en har du mulighed for at booke en parkeringsplads forud, og der kan foretages op til 3 bookninger ad gangen. Hver bookning kan max have en varighed på 7 dage. Dette betyder, at du ikke har mulighed for at langtidsparkere i parkeringshuset eller opmagasinere din bil. Vi opfordrer til, at du kun reserverer plads ud fra dit reelle behov, for at så mange som muligt kan få adgang til og glæde af parkeringspladserne. Har du spørgsmål til app’en og tilmelding til gruppen, kan du kontakte Visitors ved at skrive til info@visitors.dk.

  Ved indkørslen til parkeringshuset scannes din nummerplade automatisk, og bommen går op, hvis du har booket en parkeringsplads. Ankomst er mulig 10 minutter før bookningens start. Vær opmærksom på, at hvis du ankommer mere end 10 minutter før bookningens start, og du vælger at køre ind og parkere alligevel, kommer du til at betale for hele parkeringen. Overvej derfor at booke et ekstra kvarter i starten, så du er sikker på at ankomme max 10 minutter før din bookning starter.  Når din bookning ophører, skal du forlade parkeringshuset senest 10 minutter efter bookningens udløb, ellers vil du blive opkrævet for parkering i henhold til Codanhus’ normale parkeringstakster.


  Se video som kort viser, hvordan du parkerer i Codanhus

  På parkeringspladsen må du parkere alle dage fra kl. 21 til 08.00 på alle ugens dage med gyldig beboerlicens til Frederiksberg Kommune.

  Frederiksberg Kommune har købt grunden bag Musikkonservatoriet, og indtil videre indgår den som en del af parkeringszonen, hvor du kan parkere med din beboerlicens. Der er både indkørsel til grunden fra Julius Thomsens Gade og Jakob Dannefærds Vej.

  På parkeringspladsen ved KU Science - den tidligere Landbohøjskole - må du parkere med en parkeringslicens til Frederiksberg Kommune klokken 16-08 på hverdage, lørdage og søn- og helligdage.

  På parkeringspladsen ved CBS (langs bygningen og ned i bunden parkeringspladsen) må du parkere alle dage klokken 00-24 med en beboerlicens til Frederiksberg Kommune.

  På trekantparkeringspladen overfor Frederiksberg Centret og ved PostNord Pakkeboks - korttidsparkering - er der særlige regler, som fremgår af skiltningen. Her må der kun parkeres i 3 timer på hverdage mellem kl. 07.00 og 23.00 og lørdag/søndag mellem kl. 07.00 og 17.00 med beboerlicens. 

   

  På parkeringspladsen må du parkere mandag-fredag 17.30-07.30, lørdage, søn- og helligdage med en beboerlicens til Frederiksberg Kommune.

  På parkeringspladsen ved CBS må du parkere mandag-fredag 17.30-07.30, lørdage, søn- og helligdage med en beboerlicens til Frederiksberg Kommune.

  På parkeringspladsen må du parkere 2 timer gratis ved korrekt brug af p-skive og længere tid med gyldig parkeringslicens til Frederiksberg Kommune fra kl. 07 til 24 på hverdage og fra kl. 07 til 17 på lørdage. Øvrig tid er der fri parkering.

   

  På parkeringspladsen må du parkere 2 timer gratis ved korrekt brug af p-skive og længere tid med gyldig parkeringslicens eller -billet til Frederiksberg Kommune fra kl. 07 til 24 på hverdage og fra kl. 07 til 17 på lørdage. Øvrig tid er der fri parkering.

  Parkeringen på Frederiksberg Centrets tag er ikke omfattet af de regler, der generelt gælder for parkering på Frederiksberg. Du kan læse mere om parkering på Frederiksberg Centrets tag her: https://frbc-shopping.dk/information/

  Kontakt

  Frederiksberg Parkering - Vej, Park og Miljø

  Frederiksberg Rådhus
  Smallegade 1
  2000 Frederiksberg

  Telefontid

  Mandag - torsdag klokken 9-14
  Fredag klokken 9-13

  Personlig kontakt

  Kun efter forudgående aftale

  Telefon: 3821 4035

  For borgere: Send sikker digital post til Parkering

  For virksomheder: Send sikker digital post til Parkering