Gå til hovedindhold

Udeservering

På denne side kan du ansøge om udeservering på offentligt areal på Frederiksberg.

Indhold

  Søg udeservering

  Når ansøgningen er modtaget, sender vi den til vurdering hos Københavns Politi, hvorfor du må påregne forlænget sagsbehandlingstid. Vi bestræber os på hurtig sagsbehandling.

  Sådan gør du

  1. Før du går i gang er det en god idé at orientere sig om udeservering i kommunens Regulativ for råden over vejareal og offentlige pladser (se link nedenfor). 
  2. Log ind på selvbetjeningen med MitID.
  3. Udfyld ansøgningen med alle relevante oplysninger om det ønskede udeserveringsareal.
  4. Vedhæft billeder af de møbler, du ønsker.
  5. Vedhæft en skitse/tegning/kort/billede af det udeserveringsareal, som du ønsker samt placering af møblerne på vejarealet inklusiv mål.

  Hvis du har udeservering på Frederiksberg, skal du passe på arealet, sørge for at renholde det og sikre sig, at de sidste gæster har forladt udeserveringen senest ved midnat.

  Hvis vi vurderer, at din ansøgning skal forelægges By- og Miljøudvalget, må der påregnes længere sagsbehandlingstid, og du vil blive orienteret om forventet tidspunkt for svar.

  De fleste steder er det gratis at have udeservering på Frederiksberg, men på nogle pladser skal du betale for det.

  Møblementet til udeservering skal holdes i kvalitetsbevidste materialer som for eksempel aluminium/stål med flet eller i hvidmalet træ. Eventuelle parasoller skal holdes i en lys ensartet farve eventuelt påført caféens/butikkens logo i afdæmpet udtryk.

  Hvis der overordnet set ændres i udeserveringen, som for eksempel kan være ændring af møblement eller opstilling af varer, så skal du sende en ny ansøgning med billede/skitse af den ønskede ændring.

  Da en udeserveringstilladelse er personlig, vil den ikke gælde for en eventuel ny indehaver. En ny indehaver skal derfor søge om tilladelse til udeservering på ny.

  Yderligere information

  Kontakt

  Vej, Park og Miljø – Byliv og Drift

  Frederiksberg Rådhus
  Smallegade 1
  2000 Frederiksberg

  Telefontid

  Mandag, onsdag og torsdag klokken 9-14
  Tirsdag klokken 10-14
  Fredag klokken 9-13

  Personlig henvendelse

  Kun efter forudgående aftale

  Telefon: 3821 4220

  For borgere: Send sikker digital post til Vej, Park og Miljø

  For virksomheder: Send sikker digital post til Vej, Park og Miljø