Gå til hovedindhold
logo

Frivillighed

Har du lyst til at give en hånd med, er der mange muligheder inden for sport, miljø, kultur, børne- og ungeområdet, sociale aktiviteter, flygtningeindsatser og meget mere.

Indhold

  På Frederiksberg Frivillighedsportal finder du information om frivillighed på Frederiksberg. 

  Frederiksberg Frivillighedsportal har en jobbank, hvor du kan se alle opslåede frivilligjobs på Frederiksberg og kontakte de frivillige foreninger, organisationer og steder, der har din interesse.

  Du finder link til jobbanken her: Jobbank

   

  I Jobbanken på Frederiksberg Frivillighedsportal kan du se alle opslåede frivilligjobs på Frederiksberg og kontakte de frivillige organisationer og steder, der har din interesse. 

  FRIVILLIGmatch Frederiksberg er et tilbud til dig, som har lyst til at blive frivillig, men er i tvivl om, hvad du leder efter, eller hvordan du kommer i gang.

  Læs mere om FRIVILLIGmatch på Frivillighedsportalen: Bliv frivillig (frederiksberg.dk) 

   

  Som forening har I mulighed for at låne et lokale gratis hos enten OK-Kram Den Gule Villa eller hos Ældre Sagen, forudsat at lokalerne er ubenyttede i det ønskede tidsrum.

  Jeres forening skal selv kontakte de to med henblik på at lave en aftale om booking af lokale.

  Kontakt:

  OK-Den Gule Villa
  E-mail: administration@ok67.dk
  Telefon: 3321 6361

  Ældre Sagen
  Telefon: 3379 3162

  Frederiksberg Kommune støtter det frivillige engagement i byen på forskellig vis. Læs mere om, hvem og hvordan der kan søges støtte via linkboksen nederst på siden via linket Puljer og Støttemidler. Her kan I også finde information omkring krav til evaluering og regnskabsaflæggelse for de forskellige puljer.

  Frederiksbergs Frivillighedspris uddeles hvert år til både en frivillig forening eller organisation og en enkeltperson for at hylde og anerkende det store engagement i frivilligt arbejde på Frederiksberg, som skaber livskvalitet og glæde for mange medborgere.

  Læs mere om hvordan du indstiller kandidater til prisen via linket i linkboksen.