Gå til hovedindhold

Endelig noget godt nyt om Frederiksberg Svømmehal

Alt tyder på den nye tidsplan holder, så Frederiksbergs ikoniske svømmehal kan genåbne til næste år. Alle er velkomne til at se udviklingen til åbent hus den 10. juni fra klokken 10 til 12. 

02. jun. 2023

Indhold

  Arbejdet med at renovere Frederiksberg Svømmehal, med en ny entreprenør på opgaven, skrider planmæssigt frem, og derfor er det med store glæde, at Frederiksberg Kommune med borgmester Michael Vindfeldt (S) i spidsen inviterer til åbent hus den 10. juni:

  ”Hånden på hjertet: det her forløb med svømmehallen har været noget af et mareridt, ikke mindst fordi vi har måttet udskifte entreprenør og lave genudbud midt i arbejdet. Jeg er usigeligt glad for, at vi med den nye entreprenør er inde i en god gænge og for, at vi snart kan se en ende på en alt for lang periode uden vores allesammens gode gamle svømmehal. Det bliver kæmpestort, når vi genåbner, og indtil da fastholder vi maksimal åbenhed i projektet, så alle kan følge godt med,” siger han.

  Åbent hus finder sted den 10. juni fra klokken 10 til 12 ved svømmehallens hovedindgang på Helgesvej 29.


  Arrangementet begynder i svømmehallens foyer, hvorfra gæsterne i hold på maksimalt 20 ledes gennem et sikkert afskærmet område med mulighed for at besigtige den store sal med 25 meter bassinet.

  Formand for Frederiksberg Kommunes Kultur og Fritidsudvalg Lotte Kofoed ser også frem til åbent hus:

  ”Frederiksberg er en aktiv by og Frederiksberg Svømmehal er et af byens allervigtigste mødesteder for motionister i alle aldre. Derfor vil jeg opfordre alle interesserede til at deltage i disse åbent-hus-arrangementer, så de med egne øjne kan opleve den transformation, svømmehallen gennemgår. Jeg håber inderligt, at der ikke kommer flere uforudsete forsinkelser, så den nye tidsplan holder, og vi kan komme i svømmehallen igen næste år,” siger hun.

  Den nyeste tidsplan er, at selve renoveringsarbejdet ventes afsluttet i 2. kvartal 2024, hvorefter svømmehallen skal sættes i drift.
   

  Der kommer flere åbne arrangementer i svømmehallen frem mod genåbningen.