Gå til hovedindhold
Kommune

Frederiksberg Kommune udbyder ledigt lejemål i stueetagen i Møstings Hus

Vi ønsker at skabe større åbenhed mellem Møstings Hus og den nye plads bag rådhuset, og søger derfor en lejer, der vil etablere café eller lignende med tilhørende køkken og publikums-/personalefaciliteter i stueetagen.

08. maj 2024

Indhold

  I dag benyttes 1. salen på Møstings Hus som kunsthal for samtidskunst med som minimum 4 årlige udstillinger og et besøgstal på mellem 10.000-11.000. Et besøgstal som forventes øget med ændringerne på pladsen bag rådhuset.

  Frederiksberg Kommune har et ønske om at skabe større åbenhed mellem Møstings Hus og den nye plads bag rådhuset, som forventes at stå klar i foråret 2025. 

  Kommunen har fået vurderet ejendommen ved en ekstern rådgiver, som har vurderet, at der ikke kan indrettes produktionskøkken i ejendommen, men at stueetagen kan indrettes til café. De to eksisterende glasdøre i stueetagens gavl kan give adgang til et udendørs serveringsareal. 

  Det er kommunens ønske, at cafeen holder åbent i kunsthallens åbningstider. Der er også et ønske om, at cafe og kunsthal kan samarbejde ift. ferniseringer og særarrangementer på 1. salen, der ofte ligger udenfor den normale åbningstid.

  Ansøgning

  Det samlede tilbud sendes pr. mail til: jesa06@frederiksberg.dk senest den 3. juni 2024 kl. 23.59. 

  Læs mere om kriterier i lejeopstillingen og de tilhørende dokumenter, hvor du også kan se mere om planerne for pladsen bag rådhuset.